diensten

Image

We kennen de werkzaamheden. We weten wat voor soort ervaring, zelfstandigheid en inzet er van onze mensen wordt verwacht.

Al ruim 20 jaar zijn we aanwezig op bouwlocaties en ontzorgen we (hoofd) uitvoerders met ons brede pakket aan dienstverlening, waaronder bouwschoonmaak, opleveringsschoonmaak, glasbewassing, keetschoonmaak en de inzet van handymen, verkeersregelaars, portier/toegangscontroles.
Image
Het schoon­maken van bouw­locaties
We ontzorgen (hoofd) uitvoerders op de bouwplaats door bouwschoonmaak.
Image
Opleverings­schoonmaak
Wij zorgen ervoor dat U tijdens de oplevering trots kan zijn op hoe schoon alles is.
Image
Glas­bewassing
Onze contractueel vastgelegd, periodieke glasbewassing en de glasbewassing als onderdeel van opleveringen draagt bij aan een schone werk- en leefomgeving.
Image
De inzet van handyman
Die extra handjes van breed inzetbare, flexibele mensen zijn vaak de missende puzzelstukjes om de bouw soepel te laten verlopen.
Image
Toegangs‐controles en portierwerk‐zaamheden
Geen zorgen of bouwmateriaal is aangeleverd, of uw bezoek er is. Dat aanwezigen op de bouwplaats zijn gecontroleerd, óók het doel van hun aanwezigheid.
Image
Verkeers‐regelaars en logistieke medewerkers
Het regelen van het verkeer bij vooral de toegang tot de bouwlocatie en de aanvoer en opslag van bouwmaterialen dragen bij aan veilige werkomstandigheden en vlot verlopende logistieke processen.
Image
Schoonmaak van bouwketen, kantines, kantoren
Een schone werkplek, hygiënische toiletfaciliteiten en een schone kantine dragen bij aan een nette werkomgeving voor iedereen.